Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Numele companiei: CEWE Magyarország Kft.

Adresă: 1135 Budapest, Béke utca 21-29.

Telefon: 0316 300 693

CEWE - Lider pe piața FOTOCĂRȚILOR

Până in 2020, CEWE a produs peste 70 de milioane de CEWE FOTOCĂRȚI, consolidându-și poziția de lider pe piața serviciilor foto din Europa. h.c. Senatorul Heinz Neumüller a fondat CEWE în 1961 - compania luând naștere în studioul și reprezentanța foto Carl Wöltje înființate în orașul Oldenburg din Nord Vestul Germaniei în 1912.

CEWE produce mai mult de 3 miliarde de imagini în fiecare an! Dacă presupunem că fiecare fotografie are 10 x 15 cm, plasate una lângă cealaltă, am obține o serie de peste 450 000 km de fotografii printate! Cu acestea am putea înfășura Pământul de aproape 10 ori...

Suntem la dispoziția dumneavoastră în Europa și SUA!

Produsele foto CEWE de calitate excepțională sunt disponibile pentru clienții din 24 de țări din Europa și SUA. Peste 4.200 de angajați lucrează în fabricile noastre din întreaga lume. Încă de la început, scopul nostru a fost de a satisface cele mai înalte standarde ale pieței și de a mulțumi milioane de fotografi profesioniști și amatori cu produse de cea mai bună calitate. Facem acest lucru prin utilizarea celor mai noi tehnologii, state-of-the-art, unele echipamente fiind produse special pentru a satisface standardele CEWE.

CALITATE cu majuscule!

Filozofia calității consecvente dă roade. Dovada - software-ul nostru de comandă CEWE Fotolumea și albumele noastre CEWE FOTOCARTE sunt în mod regulat câștigătoare ale testelor în categoria lor. Scopul nostru este să ne asigurăm că albumul tău CEWE FOTOCARTE realizat manual vă va da satisfacție pentru tot restul vieții!

Secretul succesului - controlul constant al calității!

CEWE aplică un control strict al calității pentru a se asigura că fiecare CEWE FOTOCARTE este perfectă. Controlul consecvent al întregului proces de producție asigură faptul că fiecare CEWE FOTOCARTE îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate.

Calitate înaltă!

Un album foto CEWE este o amintire minunată și un cadou care îți taie respirația. Creați-vă proprial CEWE FOTOCARTE acasă - rapid și ușor - CEWE se va ocupa de tot restul! Inima producției noastre nu este alta decât imprimantele noastre offset de ultimă generație. Acestea sunt garantate pentru a oferi cea mai rapidă procesare și cea mai bună calitate.

Imprimate pe hârtie de calitate excepțională, de o calitate perfectă. CEWE FOTOCARTEA CEWE poate avea până la 202 pagini! Posibilitățile pentru introducerea de text creativ și layout-uri sunt aproape infinite!

Paginile tipărite sunt asamblate cu precizie inginerească. Legătura conferă cărților o stabilitate deosebită care garantează o calitate de lungă durată. Datorită calității ridicate, CEWE FOTOCARTE este aproape imposibil de distins de cărțile cu imagini disponibile în magazine!

CEWE - responsabilitate

Grupul CEWE este angajat în responsabilitatea socială corporativă și este convins că standardele sociale, angajamentul economic și administrarea ecologică și economică sunt esențiale pentru obținerea succesului economic pe termen lung.

CEWE este cel mai mare furnizor de servicii foto și lider de piață în 24 de țări din Europa!

Acesta este modul în care sunt realizate paginile CEWE FOTOCĂRȚILOR - tehnologie modernă și controlul calității impecabil!

CEWE FOTOCARTE - Imprimante Kodak și HP "state-of-the-art" de înaltă tehnologie.

Paginile CEWE FOTOCĂRȚII sunt gata! O imprimantă High-Tech din interior...

Toate CEWE FOTOCĂRȚILE sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de control ale calității.

Examinăm cu atenție chiar și cele mai mici defecte și variații de culoare.

În acest fel se confecționează coperțile personalizate cu ajutorul unor utilaje de ultimă generație.

Coperta tare a CEWE FOTCĂRȚII comandate este produsă pe linia de producție.

Utilizăm codul de bare pentru a atribui o copertă cu design personalizat copertei interioare corespunzătoare.

Echipamentele noastre pot produce până la 40 de CEWE FOTOCĂRȚI pe minut pe o linie de producție automată.

Toate CEWE FOTOCĂRȚILE sunt verificate și ambalate manual în timpul producției.