CEWE Fotolumea Comandă rapid și ușor
Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Printare fotografii - Fotografii standard

Printăm cele mai dragi fotografii într-o varietate de formate și pe hârtie foto de înaltă calitate - chiar și cu margini albe! Culorile fidele reamintesc momentele dragi.

 • Calitate foto strălucitoare
 • Mai multe opțiuni de editare
 • Hârtie fotografică de calitate
 • Fidelitate excepțională a culorilor și rezistență excepțională la UV

Informații importante privind mărimile digitale! - Găsiți o descriere detaliată aici!

de la 0.49 Lei *

de la 100 de bucăți

Editare și transmitere comandă

Informații despre produs

Dimensiunea fotografiilor

 • Raport de laturi clasic: fotografiile sunt printate toate la aceeași dimensiune, potrivite pentru un album clasic: de la 9 x 13 cm până la 13 x 18 cm (9 cm, 10 cm, 11 cm, 13 cm)

 • Raportul de laturi original: lățimea este întotdeauna fixă, lungimea variază în funcţie de setările cu care fotografia a fost efectuată iniţial (pătrată, panoramică etc.) (9 cm, 10 cm, 11 cm, 13 cm)

Tipuri de hârtie

 • Hârtie standard: lucioasă

 • Hârtie foto FUJIFILM

Editare

 • Alege cadru alb, negru sau colorat.
 • Optimizare automată a imaginii.

Prezentare generală a dimensiunilor disponibile

Alege dintr-o gamă largă de formate
Foto formate DIN 10 cm

Fotografii 10 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 10 x 15 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (10 cm).

Foto fotografii formate DIN 11 cm

Fotografii 11 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 11 x 17 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (11 cm).

Foto fotografii formate DIN 13 cm

Fotografii 13 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 13 x 18 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (13 cm).

Foto fotografii formate DIN 9 cm

Fotografii 9 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 9 x 13 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (9 cm).

Cele mai frumoase fotografii în dimensiunea dorită

Alegeți dintre raportul de aspect original și raportul de aspect clasic!
Format original Format original Raport de laturi original 3:4

Fotografiile realizate cu aparatele foto digitale au de obicei raportul de laturi de 3:4. Conform acestei setări, fotografiile printate vor avea dimensiunea conform raportului de laturi original (de ex. 10x13 cm), deoarece fotografiile se procesează la dimensiunea dată de raportul de proporții la care au fost realizate. Înălțimea va fi întotdeauna aceeași cu dimensiunea selectată (de ex. 10 cm), iar lungimea poate varia în funcție de raportul de laturi al imaginii digitale. Aceasta înseamnă că toate detaliile fotografiei vor fi vizibile pe fotografia printată, dar lățimea fotografiilor poate fi de diferite dimensiuni.

De exemplu, la o fotografie de 10 x 15 cm o parte din subiect s-ar tăia în timpul printării. Diferența dimensiunilor poat fi cauzată de redimensionarea individuală a imaginilor (de exemplu, decuparea) sau în cazul în care imaginile au fost realizate cu două sau mai multe aparate foto sau setări diferite.

Dacă doriți ca fotografiile să aibă o singură dimensiune, vă rugăm să alegeți din opțiunile de mai jos:

 • asigurați-vă că formatul imaginii de pe aparatul foto nu se modifică, expuneți întotdeauna la aceeași rezoluție și la aceeași setare a raportului de laturi,

 • redimensionați imaginile înainte de a le trimite pentru procesare. De asemenea, puteți redimensiona imaginile utilizând aplicația gratuită CEWE.

Dacă aveți aparatul foto permite, utiliizați setarea 3:2. În acest caz, imaginile printate pe hârtie vor fi prelucrate în dimensiunile analogice obișnuite (de ex. 10x15 cm).

Format clasic Format clasic Raport de laturi clasic 2:3

Fotografia în format clasic (de ex. 10x15 cm) este alegerea ideală pentru ramele foto. Dacă raportul de laturi al fotografiilor este diferit, atunci când sunt ajustate la acest raport de laturi, vor fi tăiate motive de pe marginile fotografiilor. Zona care urmează să fie tăiată este indicată de zona marcată. Dacă doriți o fotografie pe hârtie de dimensiuni clasice, această setare este recomandată în momentul fotografierii.

Cele mai bune rezultate

Alege corectarea automată a imaginii!
Optimizare imagine

Optimizare automată a fotografiilor

Cu această setare, fiecare fotografie este analizată și corectată, dacă este necesar pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Îmbunătățim contrastele și saturația culorilor. Atenuăm orice iluminare slabă sau zone neclare. În zonele întunecate ale imaginii, detaliile imaginii pot fi îmbunătățite semnificativ prin evidențierea umbrelor. Optimizarea imaginii oferă fiecărui subiect o corecție specifică, dar aceasta este adaptată la conținutul imaginii. Impresia de bază a imaginii rămâne neschimbată în urma optimizării.